Hej, det är vi, Marianne Norman, Eva Stålnacke, Klas Stålnacke och Kerstin Nilsson som vill göra vårt bästa för att ni ska få något till livs på tävlingar och vid andra aktiviteter. Det ska finnas kaffe, te, socker, mjölk, dricka och delicatobitar tillgängligt som ni kan förse er med. Koka kaffe i lilla kaffebryggaren om ni inte ska ha väldigt väldigt många koppar och glöm inte att filter och skölja ur kannan. Det finns en prislista uppsatt på väggen och lägg pengarna i översta lådan vid disken, eller swisha och skriv köket.

Kurser
Om ni vill ha något annat fikabröd på era kurser så finns det i frysen i köket och det står kurser på hyllan. Det är bara att ta fram.

Tävlingar
På tävlingar behöver vi extra förstärkning i köket och vid grillen. Vi blir glada om ni erbjuder er att hjälpa till annars får vi tjata lite.

Som det ser ut nu så kommer vi ha omkring 20 tävlingar under 2018. Som ni förstår mäktar vi fyra inte med att ställa upp på alla, att förbereda, laga mat, servera m.m. På de tävlingar vi blir för få i köket får vi antagligen minska på servicen. Då blir det kanske enklare smörgåsar, ingen grillning el dyl.

Vi kommer att meddela innan respektive tävling vad det blir för lunch till funktionärerna. Ni får tala om för oss hur många som kommer att äta av den eftersom vi kanske även har grillen igång. Detta p.g.a att vi inte vill laga mat som sedan kastas! Mycket dåligt för ekonomin och för oss som står vid spisen.

Rosa boken
Vi har införskaffat en rosa bok där vi skriver i när vi handlat så vi får lite koll på ekonomin. Den kommer att ligga i köket. Om ni handlar något till köket så glöm inte att skriva i vad det kostar även fast ni har kvitto till kassören.

Första onsdagen varje månad
Vi tänkte göra ett försök under våren att ha köket öppet den första onsdagen i varje månad och sedan utvärdera hur det fungerade och om det varit lönsamt eller ej. Då serverar vi smörgåsar och kanske något gott! För att det inte ska bli så mycket rester meddelar vi innan vad vi tänker servera och ni får göra en beställning senast kl.18.30 den kvällen.

Om vi missar något mail eller svarar så ring till någon av oss så slipper vi missförstånd.
Kerstin 0702963497

Och ni, glöm inte att betala för det ni äter. Även en kopp kaffe kostar pengar!

Vi ser fram emot ett trevligt 2018 och vi gör så gott vi bara kan! Kom t.ex. till årsmötet 18/2 kl.15.00 så bjuder “köket” på semlor!

Hälsningar Marianne, Eva, Klas och Kerstin