Deprecated: Function get_page_by_title is deprecated since version 6.2.0! Use WP_Query instead. in /customers/c/4/1/nynasbk.com/httpd.www/nbk/wp-includes/functions.php on line 5413 Föreläsning med Jessica “Game on Puppy” OBS! FLYTTAD TILL VÅR 2021 | Nynäshamns Brukshundklubb
Rea!

Föreläsning med Jessica “Game on Puppy” OBS! FLYTTAD TILL VÅR 2021

350.00 kr

100% NÄRVARO – HUR MAN SKAPAR FOKUS PÅ TRÄNING OCH TÄVLING

Vi Välkomnar Jessica Johansson, även på sociala medier känd som “Game on Puppy” för en föreläsning om hur man skapar fokus på träning och tävling.

Mitt mål är att ständigt utvecklas, bli bättre och ha sjukt kul efter vägen – Jessica Johansson

En hund som är fokuserad på sin förare och på sina uppgifter är lätt att träna och tävla. Vi behöver lägga mycket tid på att skapa en bubbla runt oss, en bubbla som är tjock nog för att stänga ute allt annat som kan tänkas störa oss. Men det är inte bara hunden som ska klara av att fokusera det är lika viktigt för föraren.
På den här föreläsningen kommer jag dela med mig av mina erfarenheter och bästa tips för att uppnå full koncentration

Datum: 21/12  FÖRELÄSNINGEN FLYTTAD TILL VÅR 2021.
Plats: Viaskolans Matsal, Skolgatan 35, Nynäshamn
Tid: 19-21
Minst 20 åskådare för att föreläsningen ska bli av.
OBS !!! Föreläsningen är UTAN hundar, vid anmälan i rutan “hundens namn” fyller ni i “föreläsning”

21 platser kvar

Artikelnr: fhh-2 Kategori:

100% NÄRVARO – HUR MAN SKAPAR FOKUS PÅ TRÄNING OCH TÄVLING

Lite om Jessica Johansson

Utbildningar

SBK-instruktör
Special påbyggnad spår och sök
Agilityinstruktör genom SBK
Viltspårinstruktör genom Hundens hus
Kantarellsöksinstruktör genom Anita Axelsson
Klickertränare genom Canis
Mental A-figurant
Etologi för Lars Fält
Coach genom Axelsons Institut

Jag älskar att träna, tävla och coacha andra hundägare till framgång oavsett om det gäller tävling, vardagslydnad eller problemlösning. Min filosofi är att hundträning ska vara rolig och lekfull, jag tränar med positiva effektiva metoder.

För 25år sedan började mitt hundintresse ta fart på riktigt, jag fick på nåder börja träna och tävla en av familjens erfarna Schäfer, klarade jag detta skulle jag få min helt egna Schäfervalp och resten är historia….

Jag har jobbat heltid med hundar sedan 2004 drev då hundpensionat, hunddagis, mobilt hunddagis och hundkurser. Har också i samarbete med polisen tagit hand om ett antal omhändertagna hundar innan de slussats till nya hem.

Nu satsar jag enbart på hundkurser, utbildningar, fortbildning för instruktörer, läger, föreläsningar och har dessutom många externa uppdrag varje år.

Mina egna hundar är: Border collien Riva som jag tävlat elitlydnad och elit bruksspår med, hon är svensk lydnadschampion. Vi tävlade på lydnads SM 2014 och 2015. Vi har varit med i spetsgruppen i lydnad med satsning mot landslaget, nu är hon dock pensionär sedan några år tillbaka.

Kelpien Inka som tävlas i lydnad, agility och bruks nu främst av min dotter Emelie.

Frö är min Malinois som jag tävlat upp i Bruksspår elit, där planen var att satsa mot SM och sen skyddet, dock satte en ryggåkomma stopp för vår tävlingskarriär, vid tre års ålder konstaterades det att hon hade L7S1 med utvecklad spondylos, en stor sorg, så nu gör vi sådant som hon klarar av fysiskt, hon mår bäst när hon får arbeta, brukskarriären fick dock läggas ner .

Tima är familjens nyaste tillskott, hon är en Sheltie som tränas och tävlas av min dotter Emelie i Agility, Lydnad och Rallylydnad.

Tidigare hade jag flera schäfrar som jag tävlat elitbruks och -lydnad med.

Att jobba med olika typer av hundar och raser har utvecklat mig som hundtränare och instruktör. Visst finns det mycket individuella skillnader inom samma ras men det finns också otroligt stora skillnader mellan raser, detta har verkligen berikat min kunskapsbank och verktygslåda, det finns inte en mall som passar alla ibland måste man tänka utanför boxen.

Jag frilansar en del och skriver hundrelaterade artiklar för olika tidningar bland annat Brukshunden, Härliga Hund och Canis.

Följ mig gärna på Facebook, youtube och instagram: Game on puppy där delar jag med mig av filmer tips och råd.