Deprecated: Function get_page_by_title is deprecated since version 6.2.0! Use WP_Query instead. in /customers/c/4/1/nynasbk.com/httpd.www/nbk/wp-includes/functions.php on line 6078 Om NBK | Nynäshamns Brukshundklubb

Välkommen till Nynäshamns Brukshundklubb

Nynäshamns Brukshundklubb ligger i ett område som heter Björsta och består av mycket fina träningsområden. Klubben har planer för träning av lydnad, rallylydnad, IGP, mondioring och agility. På klubben är det även många ekipage som tränar specialsök och Nose work. Vi har även en trevlig klubbstuga med tävlingssekretariat, lektionssal samt en liten cafeteria.

Hos oss är alla hundägare, oavsett hundens ras, välkomna som medlemmar. Vi arrangerar kontinuerligt kurser inom flera av de olika tävlingsgrenarna. Vi har även kurser för dig som inte har tävlingsambitioner utan bara vill aktivera dig och din hund för en roligare vardag tillsammans, t.ex. våra populära valpkurser och vardagslydnadskurser.

Som medlem är du varmt välkommen att träna på planerna, antingen själv eller tillsammans med andra medlemmar i de olika träningsgrupperna som finns på klubben.

Varm välkommen att besöka oss!

Kontakt

Klubben: sekr[A]nynasbk.com
Ordförande: ordf[A]nynasbk.com
Kassör: kassor[A]nynasbk.com
Hemsidan: nynasbk[A]hotmail.se
Kurser: kurser[A]nynasbk.com

För att komma i kontakt med respektve kommitté, se deras kontaktuppgifter i menyn Kommittér och sektorer”.

 

 

Nyckel till klubbhuset

Behöver du få en nyckel till klubbstugan?
Kontakta Mikael Hjort
Tfn: 073-6201352
Mail: micke.hjort@gmail.com
Kostnad:  100 kr.