Warning: The magic method VFB_Pro::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/4/1/nynasbk.com/httpd.www/nbk/wp-content/plugins/vfb-pro/vfb-pro.php on line 78 Deprecated: Required parameter $per_page follows optional parameter $orderby in /customers/c/4/1/nynasbk.com/httpd.www/nbk/wp-content/plugins/vfb-pro/admin/class-forms-list.php on line 287 Warning: The magic method VFB_Pro_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/4/1/nynasbk.com/httpd.www/nbk/wp-content/plugins/vfb-pro/public/class-form-display.php on line 51 Deprecated: Required parameter $value follows optional parameter $element in /customers/c/4/1/nynasbk.com/httpd.www/nbk/wp-content/plugins/vfb-pro/inc/class-form-builder.php on line 1026 Deprecated: Function get_page_by_title is deprecated since version 6.2.0! Use WP_Query instead. in /customers/c/4/1/nynasbk.com/httpd.www/nbk/wp-includes/functions.php on line 6078 Våra Instruktörer | Nynäshamns Brukshundklubb

KLUBBENS INSTRUKTÖRER


CAMILLA HJORT

Jag heter Camilla Hjort och är född 1967, gift med Mikael Hjort, har två vuxna barn och två barnbarn.
Jag har haft Belgiska vallhundar sedan 1988, men år 2018 skaffat en annan ras! Har nu en 10 mån. gammal Chodsky pes hane som heter Chippen. Men vi har fortfarande våra underbara trotjänare kvar, en snart 10 årig Tervureren hane som heter Orkan och en snart 9 årig Malinois hane som heter Emil.
Har tävlat i elit spår och lite lydnad. Planen med Chippen är att tävla i spår och nosework.
Jag håller gärna tävlingsinriktade kurser i spår, men en och annan valpkurs/vardagslydnadskurs är mycket stimulerande också.
Jag är utbildad instruktör inom SBK, specialutbildad på problemhundar/hundproblem, har även varit SBK Lärare – men inte aktiv längre.

KRISTINA SVANFELDT

Jag har funnits på klubben sen 1984 då jag även med min mammas hjälp startade Nynäshamns hundungdom (som nu ligger vilande). Jag hade då en Schipperke som jag tävlade lydnad och agility med. På 90-talet gick jag min första instruktörsutbildning för SBK och blev även instruktör i agility. På 2000-talet slutförde jag två instruktörsutbildningar och har hållit i många kurser främst i vardagslydnad och valpkurser samt några i aktivering och bruks. 

Jag har i dag två Australian Kelpie som jag tränar och tävlar med. Båda i bruks och lydnad. Vi har tränat vallning och den yngre hanen är precis i startgroparna att utbildas till patrullhund inom det militära vilket är nytt och spännande. Jag bor också ihop med en Schillerstövartik på 4 år som vi främst har till jakt men som jag startat startklassen i tävlingslydnad med. Förutom att vara instruktör och hängiven hundägare så är jag sammankallande till Hundägarutbildningssektorn HUS.  

JANNA MYHRE

Jag heter Janna Myhre och har en border collie tik som heter Koira. Tillsammans tränar/tävlar vi rallylydnad, lydnad, freestyle och spår.

Jag är utbildad instruktör i rallylydnad, allmänlydnad, freestyle och agility. Har hållit mycket kurser genom åren och det är alltid lika roligt att få träffa alla fantastiska hundar och hundägare!

ANGELICA PERSSON

Jag började träna hund vid 13 års ålder. Efter det va jag fast.
Började med lydnad och gick sedan över till Agility och Freestyle.
Suttit i Tyresö hundungdom i många år.
Är utbildad Agility instruktör och har haft mycket kurser genom åren.

Efter att mina tävlingshundar tyvärr gick bort 2017 så har jag nu en Border collie valp jag precis startat upp ny träning med. Vi ska hålla på med Agility och vallning.

Ses på planen! ?

NATHALIE GOLEBIOWSKI

Jag heter Nathalie Golebiowski och är SBK instruktör inom allmänlydnad.
Jag har en blandras/omplacering hemma, Rex. Vi tränar lydnad, nosework, specialsök och spår. Vi tävlar även lydnad.
Jag har även en korthårig Holländsk herdehund som heter Viper, och planen är att vi ska träna och tävla bruks, specialsök och IGP.

Jag håller valpkurser samt vardagslydnadskurser.
Jag sitter även i HUS som kursansvarig, så har ni några frågor eller önskemål kring kurser så hojta till!

ANNIKA CARLSSON

Jag heter Annika Carlsson och har två Sheltie som jag tränar och tävlar med i lydnad och rallylydnad. Vi tränar även lite spår, nose work och agility.

Jag är utbildad allmänlydnadsinstruktör och håller i valp och vardagslydnadskurser.

ÅSA FERNSTRÖM

Jag heter Åsa och har vart instruktör sedan 1996.
Håller gärna tävlingsinriktade kurser i spår som jag tycker är den roligaste grenen.
Jag har haft hund i 40 år och då flera Tervueren. Nu har jag en Holländsk Herdehund som heter Dila som jag tränar bruks och spår med.
Med tidigare hundar har jag tävlat i elitklass spår. Jag har även tävlat lite lydnad.
Hoppas vi ses på någon kurs!

MARIA GABRIELSSON

Hej,
Jag är SBK lärare och avtalsinstruktör. Är även instruktör i Nose Work och domare i bruks och specialsök.

Har varit aktiv inom SBK sedan början på 90-talet och har två schäfrar. Tävlat tidigare i samtliga bruksgrenars elitklass. Nu har jag snöat in fullständigt på Specialsök. Är även i skrivande stund ordförande i Nynäs BK.

SIRI MYRHE

BOSSE BLOMQVIST

PIA TALVITIE

ANN-SOPHIE GREBERG

THOMAS GREBERG

CHRISTINA LILJEROS

ULRICA DAHLSTRAND

BODIL LIGNELL

NATHALIE MÅRTENSSON