Deprecated: Function get_page_by_title is deprecated since version 6.2.0! Use WP_Query instead. in /customers/c/4/1/nynasbk.com/httpd.www/nbk/wp-includes/functions.php on line 6078 Kurser-NBK | Nynäshamns Brukshundklubb

Information och villkor för kurser hos Nynäshamns brukshundklubb

Vid frågor, se eventuella kontaktuppgifter under respektive kurs eller via mail kurser@nynasbk.com.
Frågor angående Agilitykurser hänvisas till nynasagility@hotmail.com.
Frågor angående Nose Workskurser hänvisas till nosework@nynasbk.com

 Kursanmälan
Observera att det är av största vikt att samtliga fält fylls i korrekt för att din anmälan ska komma fram ordentligt.
I god tid före kursstart kommer vidare information till de som anmält sig.

Observera att vi genomför ID-kontroll på samtliga hundar. Det innebär att alla hundar som går på kurs hos oss måste vara ID-märkta (chip eller öronmärkning). Medtag stamtavla/ID-handlingar samt vaccinationsintyg vid första kurstillfället.

Reserver
Man kan anmäla sig som reserv på alla våra kurser. Får vi ett avhopp så kommer ni få en förfrågan 1-2 veckor innan kursstart om ni fortfarande är intresserade av att gå kurs. Så tveka inte att anmäla er trots att kursen är fullbokad. Anmäl er då till kurser@nynasbk.com.

Betalning
Betalning sker direkt här på hemsidan med Mondidos kortbetalning.
Kontakta oss om du undrar över något på kurser@nynasbk.com.

Medlemsskap
För att gå kurs hos oss på NBK så krävs det att du är medlem. Medlem blir man via Svenska brukshundklubben, SBK.
Läs mer här om hur du tecknar om medlemsskap –>

Inställd kurs
Kursen kan ställas in vid för få deltagare eller sjukdom. I sådana fall betalas hela kursavgiften tillbaka, om deltagaren inte önskar byta till annat kursdatum.

Kursavbrott
Om du uteblir från något kurstillfälle av någon anledning, är detta kurstillfälle förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfälle då du var frånvarande.

Om du avbryter en kurs på grund av varaktigt hinder, såsom sjukdom styrkt med läkarintyg/veterinärintyg eller annan jämförbar anledning som du inte kunnat förutse, återbetalas den ej utnyttjade delen av kursavgiften reducerad med administrationsavgiften på 100 kr. För att en återbetalning skall ske krävs att ni skickar ett mail till kurser@nynasbk.com om kursavbrottet.

Återbud
Du har rätt att ångra dig! Vid återbud ska du skicka ett mail till kurser@nynasbk.com
Om du avbokar senast 7 dagar före start får du normalt betala en administrationsavgift på 10 % av avgiften, dock lägst 100 kronor.
Om du lämnar återbud senare än 7 dagar före start är administrationsavgiften högst halva kursavgiften. Om du avbryter en påbörjad kurs är du normalt skyldig att betala hela kursavgiften.

Undantag från ovanstående kan göras utifrån varje enskilt fall och om vi t.ex. kan fylla din plats med en annan deltagare behöver du normalt inte betala något förutom en administrationsavgift om 100 kronor. Vi strävar alltid efter att i så stor utsträckning som möjligt begränsa våra kostnader vid avanmälningar och försöker på så sätt minimera den avgift som vi har rätt att begära av dig enligt ovan.

Avbokning sker alltid via mail till kurser@nynasbk.com

Om personnummer
I anmälningsformuläret finns en ruta där du ska ange ditt personnummer. Man kan ju fråga sig varför man ska lämna en sådan uppgift när man vill gå en kurs med sin hund. Förklaringen är att vi rapporterar alla våra kurser till Studiefrämjandet. De kräver att personnummer ska anges för alla kursdeltagare, varför vi är tvungna att be dig lämna uppgiften. Om du t ex har skyddade personuppgifter fyller du i fältet för personnummer med “Skyddad identitet” i stället.

 Vi samarbetar med Studiefrämjandet
Nynäshamns Brukshundklubb och Studiefrämjandet lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Nynäshamns Brukshundklubb och Studiefrämjandet lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med Nynäshamns Brukshundklubb och Studiefrämjandets berättigade intresse som rättslig grund.
Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen.
Utförlig information gällande Nynäshamns Brukshundklubbs behandling av personuppgifter, https://nbk.nynasbk.com/integritetspolicy/
Uppgifterna kan komma att användas för direktmarknadsföring och utskick av information från Nynäshamns Brukshundklubb och Studiefrämjandet.

Övriga villkor

  • Som hundägare har du alltid strikt ansvar för din hund och det gäller självklart även när ni är på kurs hos oss.
  • Hunden ska vara vaccinerad enligt SKKs rekommendationer.
  • Om hunden är sjuk ska den stanna hemma, särskilt om det är något som smittar. Du som hundägare är välkommen att delta utan hund.
  • Löptikar är välkomna men meddela din kursledare innan du tar ut hunden ur bilen då löptikar endast får vistas på vissa platser. Kursavgiften betalas ej åter p.g.a. löp.