Deprecated: Function get_page_by_title is deprecated since version 6.2.0! Use WP_Query instead. in /customers/c/4/1/nynasbk.com/httpd.www/nbk/wp-includes/functions.php on line 6078 Köpvillkor | Nynäshamns Brukshundklubb

Villkor kursanmälan

 

Medlemskap och anmälningsvillkor
För att gå kurs hos oss krävs att du är medlem i Nynäs BK. Läs mer här.

Vid anmälan och återtagande av anmälan följer vi de villkor som Konsumentverket och Folkbildningsförbundet principiellt enats om.
Tänk på att en anmälan till en kurs är bindande, om den inte återtas enligt nedanstående villkor.

Betalning
Kursen ska betalas direkt vid anmälan här på hemsidan. Vid problem kontakta kurser@nynasbk.com

Inställd kurs
Kursen kan ställas in vid för få deltagare eller sjukdom. I sådana fall betalas hela kursavgiften tillbaka, om deltagaren inte önskar byta till annat kursdatum.

Kursavbrott
Om du uteblir från något kurstillfälle av någon anledning, är detta kurstillfälle förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfälle då du var frånvarande.

Om du avbryter en kurs på grund av varaktigt hinder, såsom sjukdom styrkt med läkarintyg/veterinärintyg eller annan jämförbar anledning som du inte kunnat förutse, återbetalas den ej utnyttjade delen av kursavgiften reducerad med administrationsavgiften på 100 kr. För att en återbetalning skall ske krävs att ni skickar ett mail till kurser@nynasbk.com om kursavbrottet.

Återbud
Du har rätt att ångra dig! Vid återbud ska du skicka ett mail till kurser@nynasbk.com
Om du avbokar senast 7 dagar före start får du normalt betala en administrationsavgift på 10 % av avgiften, dock lägst 100 kronor.
Om du lämnar återbud senare än 7 dagar före start är administrationsavgiften högst halva kursavgiften. Om du avbryter en påbörjad kurs är du normalt skyldig att betala hela kursavgiften.

Undantag från ovanstående kan göras utifrån varje enskilt fall och om vi t.ex. kan fylla din plats med en annan deltagare behöver du normalt inte betala något förutom en administrationsavgift om 100 kronor. Vi strävar alltid efter att i så stor utsträckning som möjligt begränsa våra kostnader vid avanmälningar och försöker på så sätt minimera den avgift som vi har rätt att begära av dig enligt ovan.

Avbokning sker alltid via mail till kurser@nynasbk.com

Övriga villkor

  • Som hundägare har du alltid strikt ansvar för din hund och det gäller självklart även när ni är på kurs hos oss.
  • Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK’s rekommendationer.
  • Om hunden är sjuk ska den stanna hemma, särskilt om det är något som smittar. Du som hundägare är välkommen att delta utan hund.
  • Löptikar är välkomna men meddela din kursledare innan du tar ut hunden ur bilen då löptikar endast får vistas på vissa platser. Kursavgiften betalas ej åter p.g.a. löp.