Deprecated: Function get_page_by_title is deprecated since version 6.2.0! Use WP_Query instead. in /customers/c/4/1/nynasbk.com/httpd.www/nbk/wp-includes/functions.php on line 6078 Ny medlem? | Nynäshamns Brukshundklubb

Nu är det lättare än någonsin att bli medlem i Svenska Brukshundklubben! Allt du behöver göra är att klicka in dig på Brukshundklubbens hemsida, fylla i formuläret, betala och *poofff* så är du är medlem!
Ditt medlemsnummer får du direkt och du kan själv skriva ut ditt medlemsbevis på SBKs hemsida.

För att bli medlem hos oss på Nynäshamns Brukshundklubb

– Klicka på bilden här nedan alt gå in => här <=
– Klicka dig vidare på Teckna dig som medlem här!
– Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret
– Välj Nynäshamns Brukshundklubb under Välj klubb och medlemskap

Varmt Välkommen som medlem!